miercuri, 12 septembrie 2012




Gnocchi cu sos de ciuperci şi smântână

15 min / 4 porţii

Ingrediente:
- 300 g Arnos Gnocchi
- 400 g de ciuperci
- 1 căţel de usturoi
- 1 legătură de pătrunjel verde
- 1 pachet de unt
- 200 ml smântână 20% grăsime
- sare şi piper, după gust

Mod de preparare:
Ciupercile se curăţă, se taie felii şi se înăbuşesc în unt până când devin moi (cca. 10 minute). Spre final, se adaugă smântâna şi se mai lasă puţin la foc mic. Se adaugă sarea, piperul şi usturoiul pisat.

Pastele se fierb al dente, într-o cantitate mare de apă cu sare. Pătrunjelul se spală şi se taie mărunt.

Pastele se amestecă cu sosul fierbinte şi cu pătrunjelul. Se servesc imediat.

POFTĂ BUNĂ!